Vitality: Ik boekte het Inner Holiday-ticket ‘Breathing Paradise’ by Connect With Joy (NL)

Tried & Tested: De Inner Holiday ‘Breathing Paradise’
by Connect With Joy.

Ik heb lang gedacht dat mediteren niet รฉcht iets voor mij was; hoewel ik altijd wel een Spirit Junkie ben geweest en inmiddels het thema spiritualiteit een eigen nuchtere interpretatie heb gegeven. Ja – ook ik had eerder oordelen en riep wel eens: ‘Nee, mediteren, dat kan ik echt niet’. Dit riep ik dan ook in een periode van mijn leven dat ik niet comfortabel in mijn eigen skinย zat en zonder echte verdieping en kennis. Spiritualiteit betekent voor mij op een bewuste manier betekenis te geven aan hetgeen wat ik doe; het liefst op een nuchtere en toegankelijke wijze. Niet altijd even makkelijk – gezien het leven niet altijd sweet like lemonade is. Hoewel je niet altijd invloed hebt op wat je ‘overkomt’, ben ik er van overtuigd dat hetgeen waar je wel invloed op hebt, je houding richting de situatie is.

Unplugged

Sinds een paar jaar vind ik het heerlijk om even terug te schakelen en een meditatie te doen om dichterbij mijn eigen gevoel te komen – gezien ik daar voorheen best wat moeite mee had (lees: big ass spiegel AKA confrontatie). Nu is dat wel anders en maak ik – buiten reizen naar mooie bestemmingen in de wereld – graag een interne reis; ik mocht de inner holiday visualisatie in het thema ‘Breathing Paradise’ testen van Connect With Joy. Ik deed dit in het zonnetje op mijn balkon en ik kan je zeggen: aanrader much!

Ik vind een aangename stem รฉรฉn van de belangrijkste elementen bij het volgen van een meditatie. Of een stem aangenaam is, is natuurlijk een persoonlijke voorkeur – Joy haar stem is in mijn beleving zeker prettig om naar te luisteren, waardoor mijn aandacht gevestigd blijft op de meditatie. Het geluid van de oceaan (lees: ocean lover!) tijdens deze specifieke inner holiday, neemt mij ook echt even mee naar al die mooie plaatsen waar ik voor of in de oceaan heb gezeten. Als ik een meditatie fijn vind, is het jammer dat deze na bijvoorbeeld 10 minuten al afgelopen is – nu dus niet want: 40 minuten lang unplugged met deze inner holiday! Nรณg een pluspunt: de meditatie is er รฉรฉn die je vaker kunt doen en op verschillende plekken.

Ben je benieuwd en wil je ook deze (of een andere) inner holiday maken? Boek dan nu je ticket: ‘Inner Holidays by Connect With Joy’ hier! Je krijgt toegang tot 5 verschillende visualisaties. Super fijn, vooral in deze tijd waarin we nog niet zo makkelijk een vliegtuig kunnen pakken naar een fysieke vakantiebestemming.ย 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.