De lekkerste kopjes koffie in en rondom Amsterdam – Floor Akkermans’ Favorites (NL)

Altijd fijn om te weten waar je terecht kan voor een goed bakje koffie! Als ik door mijn Instagram feed scroll, zie ik Floor heerlijk vroeg voorbij komen. Floor is een sporty mom van twee lieve meiden, werkt als model en is koffieliefhebber ten top – importante: de kwaliteit van de koffie, de gezelligheid, het interieur en leuk personeel! Floor deelt met Studio Revoir haar go-to coffee places in Amsterdam, Utrecht en meer… Very much appreciated!

Tijm Utrecht

Tijm is een super gezellig tentje in Utrecht met heerlijke koffie, leuk personeel – en niet geheel onbelangrijk – lekkers on the side. Je kan er ook terecht voor brunch, lunch enย diner.

Pieter Nieuwlandstraat 5
3514 HA Utrecht

www.tijmutrecht.nl

Vascobelo Amsterdam Rijnstraat

De koffie is hier top ๐Ÿ™‚ ย En uitzonderlijk: je parkeert hier voor 0,10 cent voor de deur!
ย 

Rijnstraat 117
1079 HB Amsterdam

www.vascobelo.be/amsterdam-rijnstraat

Rainbowls Amsterdam

Rainbowls in Amsterdam-Zuid is een oase midden in de Pijp. Alles is plantaardig en je kan hier niet alleen je reguliere brown coffee krijgen, maar ook in allerlei vrolijke kleuren – de kleurstof is afkomstig van plantaardige supplementen. Naast koffie kan je er terecht voor healthy Acaรฏ bowls – naast gezond ook prachtig opgemaakt!

Frans Halsstraat 40
1072 BS Amsterdam
Rainbowls Instagram

Frenkie Hoofddorp

Ook bij Frenkie Hoofddorp is het fijn dat je er niet alleen voor goede koffie terecht kan, maar ook voor aantrekkelijke smoothies, smoothie bowls, lunch รฉn zelfs drankjes (good to know, right?)ย 

Dik Tromplein 12
2132 TX Hoofddorp
http://www.meetfrenkie.com

Matcha Mafia Amsterdam

Dit is er een die gezond รฉn lekker is! Matcha Mafia zit net als Rainbowls in de Pijp. Inmiddels kennen veel van ons Matcha wel. Mocht je tussen al reguliere koffietjes door even voor een gezond alternatief willen gaan – try this!ย Ze serveren er verschillende latte’s met Matcha van hoge kwaliteit.

Saenredamstraat 26H
1072 CH Amsterdam
www.matchamafia.com

Coffee and Coconuts Amsterdam

Coffee and Coconuts is inmiddels een gevestigde naam in ons Amsterdam om even een koffietje te doen of een kokosnoot ๐Ÿ™‚ Het blijft een favoriet van velen en dus ook van Floor. Een goede spot in de stad en een fijn ingerichte zaak!


Ceintuurbaan 282-284
1072 GK Amsterdam
www.coffeeandcoconuts.com

Loua Utrecht

Loua is een knus zaakje gelegen in het centrum van Utrecht. De inrichting is happy en tropisch; je kan hier heel gezellig een lekker sapje of een bakje koffie doen. How cosy is this pic?

La Boutique del Caffe Torrefazione

La Boutique del Caffe Torrefazione mag zonder twijfel niet ontbreken in dit lijstje. Eรฉn van de beste koffiezaken in Amsterdam! Echte koffie op z’n Italiaans. Hier blijf je wel even zitten voor je koffie รฉn lunch.

ย  ย 

Coffee Shots Amsterdam

Om af te sluiten met de laatste topper in de Amsterdamse Jordaan – Coffee Shots. Een unieke plek om je koffie te halen, een relaxte sfeer waar je zelfs vinyl plaatjes kan draaien en online hun koffie kan bestellen.

MAVAM espresso machine at Coffee Shots Store - Foto van Coffee ...

(foto: Coffee Shots)
Van Noordtstraat 26

1013 SM Amsterdam
www.coffeeshots.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.