Staycation NL: zoveel meer dan een Bed& Breakfast | Villa Vinotel Lijnden (NL)

Villa Vinotel is een landhuis dat gebouwd is in de jaren ’30, gelegen tussen uitgestrekte velden in Lijnden, dichtbij Schiphol รฉn Amsterdam. Ik was instant verliefd toen ik beelden voorbij zag komen van het bouwproces en vooral het rieten dak – wat zorgt voor een prachtig landelijke uitstraling. Lucky me; want ik mocht hier een nachtje vertoeven met mijn gezelschap! De kamer waarin we verbleven, was de (enige) kamer mรฉt jacuzzi – jawel. De jacuzzi is natuurlijk niet het enige waar ik enthousiast over ben, want Villa Vinotel is zoveel meer dan een bed & breakfast…

Als liefhebber van het strand brengt het verblijf in deze mooie villa mij nog een stukje dichterbij de zee. Je bent er snel met de auto of met de scooter (heerlijk met mooi weer en geen last van files!). In de directe omgeving is er ook genoeg te doen; je hebt mooie recreatiegebieden waar je kunt relaxen en je kunt ook een fiets huren en de boel verkennen door middel van de fietsroutes in de omgeving. Je hebt genoeg tentjes waar je kunt lunchen en in de avond een hapje kunt eten.

Ontbijten kan natuurlijk bij Villa Vinotel zelf; dit is bij de prijs inbegrepen. In de ochtend krijg je een grote ontbijtmand geserveerd met ontzettend veel heerlijk eten. See for yourself… Ontbijten kun je beneden in de ‘woonkamer’ doen of in de mooie kas in de tuin – wat mij betreft wel รฉcht een aanrader is.

Hoe mooi is deze tuinkas? Ontbijten, relaxen, koffietje, wijntje.. het kan allemaal! Ook ontzettend fijn als het wat minder weer is – dit hoeft de pret dus niet te drukken. Ik zie ook zoveel leuke mogelijkheden voor in de toekomst voor deze fijne luxe Bed&Breakfast ๐Ÿ™‚

Na lekker op het strand te zijn geweest hebben we nog een wijntje in de woonkamer gedaan en daarna een selfcare-avondje gehouden. Bubbelen in de jacuzzi, een filmpje op gezet en een overload aan snacks on the side. Dit was dus echt mega genieten! Vooral ook even onthaasten na een drukke week…

Als interieur-liefhebber ging ik ook heel goed op de inrichting. Villa Vinotel werkt o.a. samen met Riviera Maison en de mix tussen de stijl van dit merk (overigens vrij vernieuwd – wat ik niet wist) en Melanie en haar oog voor stijl, kwam dit heel mooi samen. Aan elk detail is gedacht en de mooie lijsten met foto’s van  iconen, waaronder Kate Moss, sprongen gelijk in het oog!

Voor Studio Revoir vind ik het belangrijk dat hetgeen waar ik over schrijf authentiek is en nauw aansluit op het gevoel dat ik met Studio Revoir willen geven. Villa Vinotel is knus en geeft mij dat warme en huiselijke gevoel. Dit mede door de eigenaren Melanie en Dennis. Zij leveren een grote bijdrage aan de positieve ervaring! Hoewel Villa Vinotel pas enkele weken geopend is, zijn alle kamers steeds volgeboekt en willen de gasten alweer snel terugkomen. Dat zegt behoorlijk wat en dat snap ik heel goed! Ben je nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje op de website voor meer info: https://www.vinotel.nl 

Beeld: Villa Vinotel & Studio Revoir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.